Rousey poručila: Vrijeme je da se vratim na posao

Vraća se Ronda

Rousey poručila: Vrijeme je da se vratim na posao

M. Šljivak

Miesha Tate sinoć je u Las Vegasu pobijedila Holly Holm, te je osvojila naslov u bantam kategoriji.

Prvi čovjek UFC-a Dana White najavio je kako će Miesha pojas braniti protiv Ronde Rousey.

"Ronda je naredna protivnica Mieshe Tate. Ona može raditi šta hoće, jer je za nas napravila mnogo. Ako želi čekati oktobar, može", rekao je White, te je dodao kako nekadašnja prvakinja nije gledala meč Tate i Holm.

"Poslao sam joj poruku, ali ona nije gledala borbu. Objasnio sam joj ko je pobijedio i ona je napisala da je vrijeme da se vrati na posao. Ne znam hoće li u brobu ili glumu", rekao je White.

Tate i Rousey su do sada imale dvije borbe. Ronda je Meishi oduzela pojas Strikeforce prvakinje, a zatim je Tate poražena u borbi za UFC titulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi