Šampion BiH uskoro kreće sa radom

Grahovac proziva drugog februara

Šampion BiH uskoro kreće sa radom

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke drugog februara odradit će prvi trening u 2017. godini, čime će Slobodan Grahovac ozvaničiti početak priprema za drugi dio sezone Prve B lige Srbije.

Igrački kadar ostat će isti, pojačanja neće biti, a timu će se priključiti i nekoliko juniora koji su pokazali kvalitet na minulom Kupu Srbije, gdje su zauzeli drugu poziciju.

Prvi dio sezone, Banjalučani su završili na četvrtoj poziciji sa sedam osvojenih bodova.

Cjelokupne pripreme banjalučki sastav obavit će na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci, dok će prijateljske susrete odigrati sa timovima iz Srbije, a koji su planirani za sredinu februara mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi