Savić objavio spisak za susret sa Njemačkom

Svjetska liga

Savić objavio spisak za susret sa Njemačkom

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak igrača za meč sa Njemačkom, koji se igra u okviru drugog kola Svjetske lige.

'Delfini' su u prvom kolu deklasirali Rumuniju sa 19:8, a u odnosu na taj meč u sastavu neće biti golmana Branislava Mitrovića te Milana Aleksića i Stefana Mitrovića.

Sa druge strane, Savić je poziv uručio Lazaru Dobožanovu, koji je prošle godine proglašen za najboljeg čuvara mreže na SP za juniore.

"I ovaj susret iskoristićemo da provjerimo veći broj igrača. Skupićemo se u Berlinu u nedjelju uveče i dan kasnije, vjerujem da ćemo spremno dočekati susret sa Njemačkom", rekao je Savić.

Meč između Srbije i Njemačke igra se 6. decembra u Berlinu.

Na Savićevom spisku nalaze se:

Gojko Pijetlović, Lazar Dobožanov, Dušan Mandić, Strahinja Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Gavril Subotić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Radomir Drašović, Viktor Rašović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi