Selektor Italije u vaterpolu je sramota za sport

Momentalni otkaz za nasilnika

Selektor Italije u vaterpolu je sramota za sport

Selektor reprezentacije Italije u vaterpolu Alessandro Campagna umislio je u svojoj glavi da je neko ko treba da provodi red i mir u svojoj reprezentaciji, bez obzira na koji način.

Njegovo veoma ružno ponašanje u meču grupne faze između Italije i Sjedinjenih Država zabilježile su kamere. Campagna je bio veoma ljut na jednog svog vaterpolistu nad kojim je oldučio upotrijebiti i fizičku silu.

On je udario šakom svog igrača što je izazvalo žestoke kritike svih istinskih ljubitelj sporta. Dovoljno je biti samo normalnog razuma da se zaključi da selektor Italije treba istog trenutka dobiti otkaz zbog ovoga.

Jedan od najbezobraznijih poteza ovih Olimpijskih igara. Pogledajte i sami.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi