Silađi i Stjepanović ponovo u Banjaluci

"Banja Luka open 2017"

Silađi i Stjepanović ponovo u Banjaluci

D. Vejo

U posljednjih godinu dana, Banja Luka je postala epicentar plivačkih dešavanja. 

Da je tako, govori i činjenica da su se u prvih pet mjeseci tekuće godine održala dva plivačka mitinga, dok je treći zakazan za kraj maja.

Naime, grad na Vrbasu će 27. i 28. maja biti domaćin 10. po redu međunarodnog plivačkog mitinga, a gdje će učestvovati više od 400 takmičara iz raznih dijelova svijeta.

Pored domaćih Mihajla Čeprkala, Nikole Bjelajca, Adija Mešetovića i drugih, najavljen je dolazak srbijanskih plivača i jednih od najboljih u Evropi Velimira Stjepanovića i Čabe Silađija.

Upravo je Silađi ostvario najvrijedniji rezultat (894 FINA boda) na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci, gdje je u martu na "Susretu reprezentacija 2017" osvojio zlato u disciplini 50 metara prsno, koju je isplivao u vremenu od 27,42 sekundi.

Vrijedno pomena jeste i to, da će srbijanski plivači doći 15 dana ranije kako bi se što prije navikli na uslove u Banjaluci.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi