Silajdžić čestitao odbojkašima

Evropski prvaci stigli u Sarajevo

Silajdžić čestitao odbojkašima

Član Predsjedništva BiH Haris Silajdžić uputio čestitku reprezentativcima BiH u sjedećoj odbojci  za osvojenu šestu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u poljskom Elblagu.

"Svi mi koji pratimo vaše dosadašnje uspjehe i osvojene medalje, nismo ni sumnjali da ćete ponovo dokazati da ste najuspješniji i najtrofejniji tim u Bosni i Hercegovini, ali i najbolji u Evropi i svijetu kada je u pitanju sjedeća odbojka.  Želim, svima vama još jednom čestitati osvojeno zlato i zaželjeti da BiH i u budućim takmičenjima predstavljate dostojanstveno kao i u proteklom periodu", stoji u Siladžićevoj čestitki upućenoj Mirzi Hrustemoviću, selektoru bh. reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.