Simić: Protiv Radnika pobjeda je jedina opcija

Odbojkašica Slobode za SportSport.ba

Simić: Protiv Radnika pobjeda je jedina opcija

E. Dindić

Odbojkašice Slobode ovu sezonu igraju jako dobro pod vodstvom trenera Nihada Zahirovića. Favoriti su padali u Mejdanu, što je proteklih godina bilo nezamislivo. Pokazale su da radom, redom i disciplinom uz malo pažnje pokazale su da i serija dobrih rezultata nije nedostižna.

Pred subotnju utakmicu sa Radnikom iz Bijeljine na treningu je vladao,red rad i disciplina. Trener Zahirović je od svojih odbojkašica zatjevao maksimalnu angažovanost pri ispravljanu tehničkih elemanata.

Sigurno veoma važna utakmica za ekipu iz Bijeljine koja se bori za opstanak, dok domaća ekipa pobjedom nad ekipom Radnika želi popraviti utisak iz Bijeline kada su vodile 2:0 u setovima, a na kraju su poražene sa 3:2.

Jedna od uzdanica trenera Zahirovića je sigurno sjajna odbojkašica Daliborka Simić koja je za portal SportSport.ba prokomentarisala tekuću sezonu kao i susret sa Radnikom iz Bijeljine.

"Što se tiče dosadašnjeg dijela sezone on je zadovoljavajući, pobjeđivali smo neke protivnike koji prethodnih godina je bilo jako teško pobjediti i imali smo velikih problema kada smo protiv njih igrale. Međutim takođe imali smo i neplaniranih kikseva, protiv ekipa u Mejdanu koje smo trebale dobiti i prosipanje bodova koštalo nas je možda i boljeg plasmana na tabeli. Utakmica sa Radnikom nam je veoma važna,želimo da ostvarimo pobjedu da se revanširamo za poraz u prvom dijelu sezone. I njima je veoma važna utakmica jer samo pobjeda ih ostavlja u utrci za opstanak, ali mi svoj cilj znamo, iako budemo odigrali onako kako znamo pobjeda nebi trebala doći u pitanje. Nemamo problema sa povredama, što je još jedan plus u našu korist. Ovim putem koristim priliku da pozovem sve ljubitelje odbojke da dođu u subotu u Mejdan i podrže nas a mi ćemo ostaviti srce na parketu za pobjedu" zaključila je Simić.

Utakmica između OK Slobode i ŽOK Radnika iz Bijeljine igra se u subotu sa početkom u 19:00h.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi