Sjajan uspjeh banjalučkih vaterpolista na turniru u Valjevu

Zauzeli treću poziciju

Sjajan uspjeh banjalučkih vaterpolista na turniru u Valjevu

D. Vejo

Banjalučki vaterpolisti uspjeli su se plasirati na završni turnir prvenstva Srbije.

Oni su u dosta jakoj konkurenciji zauzeli treću poziciju sa skorom od dvije pobjede i dva poraza.

Banjalučani su prvo koplja ukrstili sa domaćinom Valjevom. Srbijanski tim pokazao je kvalitet i tako slavio rezultatom 11:6.

No, banjalučki sastav uprkos porazu nije klonuo duhom. U drugom meču, svoja koplja su ukrstili sa starim poznanikom Valisom, a gdje su slavili sa 7:6.

Treću utakmicu, odigrali su protiv Radničkog. Izabranici Slobodana Grahovca od navedene ekipe pretrpili su poraz od 15:6, ali su već u četvrtom kolu popravili utisak i bili sigurni protiv Šapca (5:2).

Tim iz grada na Vrbasu je tako zauzeo treću poziciju, odmah iza Radničkog i Valjeva, dok su iza sebe ostavili Valis i Šabac.

Prvak BiH se sada okreće pripremama za državno prvenstvo koje će se održati krajem juna mjeseca tekuće godina na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi