Sjana atmosfera u redovima Fantoma

Uoči polufinalne runde Eurolige

Sjana atmosfera u redovima Fantoma

O. Lekić

Pripreme Odbojkaškog kluba invalida (OKI) ''Fantomi'', održane u Čelebićima na obali Jablaničkog jezera, završavaju se uoči početka nove BH Telecom Premijer lige BiH u sjedećoj odbojci i drugog, polufinalnog kruga takmičenja u Euroligi 2010.

Pripreme prvaka Evrope i Bosne i Hercegovine teku u najboljem redu, a među izabranicima trenera Šefke Nuhanovića vlada odlična atmosfera i pobjednički duh, saopćeno je iz OKI ''Fantomi''.

Polufinalna runda Eurolige 2010 igra se na domaćem terenu u Sarajevu. Takmičarski dio turnira počinje u subotu u sportskoj dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu u 10 sati.

''Fantomi'' brane osvojeni naslov prvaka u Euroligi 2010.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.