Skokovi sa Starog mosta u nedjelju od 16 sati

Po 447.put

Skokovi sa Starog mosta u nedjelju od 16 sati

Tradicionalni 447. skokovi sa Starog mosta u Mostaru održat će se u nedjelju od 16 sati, najavili su na današnjoj konferenciji za medije iz Kluba skakača u vodu “Mostari”.

Skokove će ove godine za razliku od prethodnih ocjenjivati samo jedan žiri. Sačinjavat će ga Mustafa Jahura, Mirsad Deda Pašić, Emir Balić, Duško Bajević i Željko Džeba.U revijalnom dijelu Skokova nastupit će skakači veterani.

Generalni sponzor ovogodišnje manifestacije je Ministarstvo okoliša i turizma FBiH, dok su ostali pokrovitelji Ministarstvo kulture i sporta FBiH, Grad Mostar, Turistička zajednica Grada Mostara, BH Telecom, Fortuna Tours Mostar, te Sportski savez Grada Mostara.

Skokovi juniora ove godine se neće održati, dok neće biti ni direktnog televizijskog prenosa. Snimak će se emitirati na TV 1 u nedjelju u večernjim satima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.