Slijedi kazna za vaterpoliste Banja Luke i ŽAK-a?

Nakon sinoćnjeg okršaja na GOB-u

Slijedi kazna za vaterpoliste Banja Luke i ŽAK-a?

D. Vejo

Meč devetog kola Prve B vaterpolo lige Srbije između domaće Banja Luke i ŽAK-a, ostao je u sjenci sukoba dva protivnička tabora.

Svega dvije sekunde prije kraja trećeg kvartala, sukobili su se vaterpolisti Banja Luke i tima iz Kikinde. Loptu koju je u rukama držao Draško Vujković, po svaku je cijenu želio imati protivnički igrač Aleksić, pa tako nije birao sredstva da dođe do iste.

Kada je igrač ŽAK-a prešao granice, Vujković je odlučio da se obračuna sa njim, a tada su u vodu uskočili svi igrači. Među najbučnijima bio je trener gostujuće ekipe koji je dobio isključenje te je morao van bazena.

Prema prvim saznanjima, aktuelni šampion BiH odnosno Vujković, biti će novčano kažnjen od strane Vaterpolo saveza Srbije, kao i ostali akteri ove priče.

Još uvijek nije poznato kolika je kazna u pitanju, ali bi to najdalje do sutra trebalo izaći pred oči javnosti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi