Sloboda i Voley u Mejdanu za play-off

16. kolo Premijer lige BiH za odbojkašice

Sloboda i Voley u Mejdanu za play-off

Odbojkašice tuzlanske Slobode sutra u Mejdanu očekuje izuzetno važan meč u okviru 16. kola Premijer lige BiH kojeg igraju sa banjolučkim ŽOK Voley.

Izvjesno je da će pobjednik u ovom susretu trasirati put ka play-offu bez obzira na postignute rezultate u naredna dva prvenstvena kola. 

Na tablici su Tuzlanke petoplasirane, a Banjolučanke na 6. mjestu. Obje ekipe imaju po 21 bod, a Tuzlanke su u prvom dijelu prvenstva ostvarile pobjedu u Banjaluci 3:2. 

„Nama je potrebna podrška publike, da dobijemo utakmicu i osiguramo play-off. Ono što mogu garantovati svakako je da će to biti dobra utakmica, a mi ćemo nastojati da pobjedom viziramo put do doigravanja za prvaka BiH”, poručio je trener Slobode, Almir Žilić.

Utakmica Sloboda – Voley igra se u 19 sati u Maloj dvorani Mejdana.

Ostali susreti 16. kola: Modriča – Radnik, Vogošća – Bimal Jedinstvo, Kula Gradačac – HE na Drini, Bihać Preminger – Gacko.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.