Somersby piknik u Bijeljini

Somersby piknik u Bijeljini

Sponzorski tekst

Trg Kralja Petra Karađorđevića u Bijeljini, je mjesto gdje će se u petak i subotu, u periodu od 15 do 22 sata, organizirati Somersby piknik. 

Svim zainteresovanim posjetiocima, bit će obezbijeđeno Somersby osvježenje i ugodno druženje uz prijatelje i Jackie Kennedy, Marie Antoinette, Charlie Chaplina, Audrey Hepburn i Abrahama Lincolna.

Somersby i njegova družina, učinit će ovaj piknik interesantnim i pamtljivim. Posjetioci će imati priliku uz kostime i asesoar transformirati se u svijet Lord Somersby-a i sve to zabilježiti fotografijama koje će dobiti za uspomenu. 

Zato, dođite na Somersby piknik na Trg Kralja Petra Karađorđevića i uživajte u osvježavajućem Somersby okusu.   

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.