Sorensen u oproštajnoj posjeti Olimpijskom komitetu BiH

Specijalni prestavnik EU

Sorensen u oproštajnoj posjeti Olimpijskom komitetu BiH

Peter Srensen, specijalni prestavnik EU u BiH je posjetio Olimpijski komitet BiH i Olimpijski muzej, čime je ukazao veliku čast našoj krovnoj sportskoj instituciji.

Gospodin Sorensen je izrazio veliko zadovoljstvo zbog realizacije mnogobrojnih projekata između delegacije EU u BiH i OK BIH, a na dobrobit građana, sportista i sportskih radnika u BiH.

Također, gospodin Sorensen je prilikom oproštajne posjete rekao da se nada da će se ova već tradicionlano uspješna saradnja između EU i OK BIH nastaviti i pod vodstvom novog specijalnog predstavnika u BiH, čije je ime još uvijek nepoznato.

Čelnici OK BIH su se zahvalili gospodinu Sorensenu na svim pozitivnim akcijama koje je u svom mandatu pokrenui i realizovao, te su mu zaželili mnogo sreće i uspjeha na novoj dužnosti koju bude obavljao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.