Spahović dobio novog protivnika na FFC-u 7

Nakon otkaza Batura

Spahović dobio novog protivnika na FFC-u 7

Bosanskohercegovački MMA borac Tomislav Spahović dobio novog protivnika u MMA dijelu FFC-a 7 koji je će se tačno za dvije sedmice održati u sarajevskoj Skenderiji.

Nijemac Nicolai Salchow je odustao od meča zbog privatnih problema te će ga zamijeniti austrijska MMA nada Aleksandar Rakić.

I ovaj borac je prije nekoliko dana ostao bez protivnika na istom eventu trebao boriti protiv pobjednika FFC Futuresa Martina Batura. Zbog loma šake Batura, Austrijanac srbijanskog porijekla je čekao novog protivnika. Sreća u nesreći za organizatore jest da su i Spahović i Rakić velike nade poluteške divizije te je bilo sasvim logično upariti ih međusobno u glavnoj borbi večeri.

Spahović u svojoj u profesionalnoj karijeri ima šest pobjeda i pet poraza, dok je u FFC ringu neporažen, a njegove "žrtve" bili su Christian Golčić i Sandor Okras.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.