Spahović: Nije mi se dalo da uzmem pojas, ali neću odustati

Naš borac se oglasio nakon poraza

Spahović: Nije mi se dalo da uzmem pojas, ali neću odustati

Tomislav Spahović je sinoć na FFC 21 eventu u Rijeci upisao svoj šesti poraz u karijeri.

Naš borac je u prvoj nokautiran od strane Poljaka Marcina Prachna, koji je tako postao novi FFC prvak do 93 kilograma težine.

Spahović je nakon meča putem društvenih mreža istakao da je razočaran zbog poraza, ali je i čestitao svom protivniku na pobjedi.

"Vodio sam borbu u svoju korist sve do jednog nesretnog udarca koji mi je nanio veliku posjekotinu tačno ispod oka. Sreća pa je tik ispod oka, da je bilo malo iznad bilo bi loše. Ovako sam prošao sa dosta šavova i to je to", započeo je Spahović, koji je potom nastavio:

"Čestitke protivniku na pobjedi. Bio sam odlično spreman i neću tražiti nikakve isprike. Htio sam pokazati tri runde dominacije kao što sam dominirao sve do tog jednog udarca, ali šta je tu je. Nekad ne ide onako kako zamisliš, a ovoga puta sreća nije bila na mojoj strani već na njegovoj. Idemo dalje"

"To je MMA. Jedan udarac prođe i sve se preokrene. Ovaj put mi se nije dalo da uzmem taj pojas, ali neću odustati dok ga ne uzmem. Hvala od srca svima", zaključio je naš borac.

Prije svega hvala svima koji su bili uz mene i koji su mi pruzali podrsku ,sta da kazem nemam puno toga za reči VODIO...

Posted by Tomo Spahovic on Friday, 27 November 2015

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.