Spahović zvanično osumnjičen za ubistvo

Bh. MMA borac u bijegu

Spahović zvanično osumnjičen za ubistvo

Bosanskohercegovački MMA borac Tomislav Spahović optužen je da je ubio Amila Geca, objavio je Dnevni avaz. 

U sarajevskom naselju Buća Potok u petak je ranjen znanac policije Amil Gec, koji je dan kasnije preminuo na Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu, a za krivično djelo sumnjiči se upravo Tomislav Spahović. 

Za poznatim bh. MMA borcem je odmah raspisana potjernica i u narednim danima se očekuje da će biti lišen slobode, kao što je njegova prijateljica Melisa Musić, koja je osumnjičena za pomaganje učinitelju nakon krivičnog djela. 

Spahović nastupio je u 14 MMA borbi, zabilježio je osam pobjeda uz šest poraza. Najupečatljivi bili su mu nastupi u FFC-u, posebice spektakularni nokauti protiv Christiana Golcica i Gusztava Dietza. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi