Spid i Fantomi opet uspješni

Spid i Fantomi opet uspješni

A. Beganović

Odbojkaški klubovi invalida Fantomi i Spid ostvarili su treće pobjede u isto toliko nastupa na Evropskom kupu u sjedećoj odbojci.

Odbojkaški klub invalida Fantomi upisao je treću pobjedu na Evropskom kupu u sjedećoj odbojci u poljskom gradu Elblag.

Fantomi su danas u trećem kolu savladali Bayer iz Leverkusena sa 3:0 (25:20, 25:19, 25:15).

Sarajevski odbojkaši sutra u 13.00 sati igraju protiv Zagreba. Nakon toga će odmjeriti snage s gradskim rivalom Spidom, koji danas u 16.30 sati igra protiv Zagreba.

Odbojkaši Spida ostvarili su treću pobjedu na Evropskom kupu u sjedećoj odbojci u poljskom gradu Elblag.

Nakon trijumfa nad Varšavom i Bayer Leverkusenom, Spid je u trećem kolu danas pobijedio Zagreb s 3:0 (25:11, 25:20, 25:13).

U četvrtom kolu u četvrtak u 11.00 Spid igra protiv Banje Luke, dok se isti dan u 16.30 sastaje s gradskim rivalom, ekipom Fantomi.

OKI Fantomi su u dosadašnjem dijelu takmičenja ubilježili također tri pobjede, a danas su savladali Bayer s 3:0 (25:20, 25:19, 25:15).

Prije derbija sa Spidom, Fantomi u četvrtak u 13.00 igraju protiv Zagreba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.