"Sport Plus" donirao 18 torbi i kompleta školskog pribora

"Sport Plus" donirao 18 torbi i kompleta školskog pribora

M. Skaka

Donacija je u srijedu prijepodne uručena Udruženju za pomoć djeci osnovno-školskog uzrasta "Osnovac", odnosno učenicima težeg socijalnog statusa Osnovne škole "Travnik" u Travniku...

Udruženje nas je kontaktiralo prije nekoliko dana i odmah smo reagirali, odlučili se pomoći i donirati školski pribor. Doznali smo kako im je svaka vrsta pomoći dobrodošla, a ja sam po sebi znam kako mi je u školi uvijek bilo važno da imam lijepu školsku torbu. Osim vizualnog, nama je važan i socijalni aspekt, jer želimo da ta djeca budu ravnopravan dio društva. Siguran sam kako će ova donacija biti ono što će svima pomoći - učenicima, njihovoj obitelji, ali i školskom nastavnom osoblju, rekao je Marko Milanović, direktor Sportske kladionice "Sport Plus" iz Novog Travnika.

Osamnaest školskih ruksaka napunjenih školskim priborom za učenike osnovnih škola primio je direktor Osnovne škole "Travnik" Haris Aganović. 

Sretan sam i zadovoljan jer je donacija došla u našu školu. Dobro će doći učenicima koji su slabijeg financijskog stanja, a poduzeće "Sport Plus" je to znalo prepoznati i pomoći nam, poručio je direktor Aganović.

Iz Udruženja "Osnovac" navode kako su u ovakvim i slični akcijama do sada opremili preko 1.200 učenika u BiH. 

"Sport Plus" je početak školske godine učinio ljepšim za devet djevojčica i devet dječaka. Nadam se kako će u svojim torbama nositi samo najbolje ocjene, dodao je direktor ove kladionice.

Humanitarna akcija prikupljanja sredstava za pomoć učenicima socijalno ugroženih obitelji osnovnoškolskog uzrasta se nastavlja i svi su pozvani na sudjelovanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi