"Sport Plus" donirao porođajni stol bolnici u N.Biloj

Nova vrijedna donacija

"Sport Plus" donirao porođajni stol bolnici u N.Biloj

Sponzorski tekst

Krajem 2016. godine Hrvatska bolnica "Dr. fra Mato Nikolić" je izrazila potrebu za hitnom nabavkom porođajnog stola za Odjel ginekolologije...

"I ovom donacijom pokazujemo koliko želimo i možemo pomoći svima koji su se odlučili za ostanak u Bosni i Hercegovini. Hrvatskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“, mogu slobodno reći, redovito pomažemo, a tako ćemo činiti i ubuduće. Sportska kladionica „Sport Plus“ je društveno odgovorno poduzeće i ovakve donacije nisu nam nepoznanica. Istina, mnoge ne dospiju na svjetlo dana, jer nama nije u interesu da se priča o nama, već da pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. No, uvijek i rado pomažemo", rekao je prilikom primopredaje Marko Milanović, direktor kladionice "Sport Plus". 

Stol za porođajni odjel je bio hitno potreban Bolnici u Biloj. Njegova cijena iznosi 8.424,00 KM. Poduzeće "Sport Plus" i u ovoj je situaciji žurno reagiralo te prihvatilo platiti punu cijenu nabavke stola. 

Ravnatelj bolnice u Novoj Biloj, primarius dr. Velimir Valjan, iskazao je zahvalnost na donaciji i naglasio kako nije riječ o prvoj donaciji koju "Sport Plus" uručuje ovoj ustanovi, već je ova suradnja protkana višegodišnjom podrškom. 

"Svjesni smo koliko je važna medicinska skrb na ovakvim odjelima, pa se nadam kako će naša donacija doprinijeti što lakšem obavljanju posla svim liječnicima bolnice, ali i liječenje te porođaje svim pacijenticama među kojima su i stotine onih koje su usko vezane za Sportsku kladionicu „Sport Plus", naglasio je Milanović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi