Spremi se za ljeto

Sa FREND Startnim paketom i bonusom od 1GB interneta

Spremi se za ljeto

Sponzorski tekst

Ne propustite nove pogodnosti m:tel prepaid ponude koja je u ljetnom periodu prilagođena potrebama stalnih ili povremenih posjetioca BiH, ali i mladima koji u ljetnim mjesecima imaju nešto više slobodnog vremena, a samim tim i potrebu za većom kolličinom mobilnog interneta i više razgovora, sa podrazumijevano povoljnijim cijenama.

Kako ostvariti pogodnosti ljetne ponude? 

FREND je najlakši i najbrži način ulaska u svijet mobilne telefonije. Jednostavno, potrebno je otići u najbliže m:tel prodajno mjesto ili potražiti na kioscima, prodavnicama, benzinskim pumpama  obilježenim FREND zastavicom i bez ugovorne obaveze za samo 4 KM započeti svoju FREND avanturu. 

Šta tačno dobijam za 4 KM?

Frend startni paket može se nabaviti po cijeni od 4KM, a dobija se bonus od 1 GB surfanja najbržim mobilnim internetom u BiH i iznos od 4KM na računu koji se može koristiti za razgovore i SMS poruke. Takođe, moguće je  odabrati dva prijatelj broja i uživati u opuštenim razgovorima, sa cijenom poziva od samo 0,08 KM/min.

A nakon potrošenih bonusa? 

Sa ovakvim načinom komunikacije troškovi su u potpunosti pod kontrolom, a dopuna računa se može izvršiti na više načina: elektronskom dopunom, putem vaučera, putem postpaid i fiksnog m:tel broja broja. 

Gdje i kome se obratiti u slučaju potrebe dodatnih indormacija?

Za dodatne informacije posjetite www.mtel.ba ili pozovite m:tel korisnički servis na besplatni broj 

066 10 10 10.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.