Šta se dogodi kada se u restoranu nađu Klitschko i Briggs?

Briggs u stopu prati Vladimira

Šta se dogodi kada se u restoranu nađu Klitschko i Briggs?

Shanon Briggs je daleko odsvojih najboljih dana. Ima 42 godine, 63 borbe iza sebe, zadnju veliku je imao protiv Vitalia Klitschka 2010. godine. Od te borbe do ponovnog ulaska u ring prošle su čak četiri, jednu je potrošio oporavljajući se od povreda koje je zaradio upravo u borbi za naslov svjetskog prvaka.

Kasnije se vratio, nanizao je četiri pobjede protiv malo poznatih protivnika. I još uvijek ne odustaje. Već ranije je imao verbalne duele sa drugim Klitschkom, Vladimirom kojeg uporno izaziva na megdan.
Vladimir se u miru Floride priprema za naredni meč protiv Puleva daleko od svoje Ukrajine.

Briggs pokušava da ga prati u stopu, pa su se tako našli u jednom restoranu. Briggs se pojavio za stolom i počeo je jesti iz Vladimirovog tanjira. Klitschko ga je " ponudio " čašom vode, a onda je nastala gužva. Nezvanično, Briggs je čak završio u bolnici zbog izrezane ruke. Snimak izgleda poprilično " nabrijan " ostaje samo pitanje koliko je to ozbiljno, a koliko samo klasični showtime?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.