Šta uradi crni doktore?

"Udesio" biciklistu

Šta uradi crni doktore?

Biciklizam je jedan od onih sportova u kojem su padovi sastavni dio samog sporta, ali su oni rijetko prouzrokovani greškama samih biciklista. 

Nisu rijetki ni grupni padovi, gdje neko od biciklista na čelu kolone padne obično uslijedi “domino efekt”, pa nastrada više biciklista.

Ipak, ovoga puta na Touru de Romandie biciklista nije bio kriv za svoj pad. Automobil organizatora utrke stao je kako bi pomogao Kanađaninu SveinuTuftu, ali suvozač nije bio dovoljno oprezan pa se u vrata koja je on otvorio zabio danski biciklista Jaesper Hansen. 

Da stvar bude gora, suvozač je ustvari bio doktor koji je trebao pružiti pomoć kanadskom biciklisti.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.