Stjepanović i Silađi stigli u Banja Luku

Obavljaju pripreme za "Banja Luka open 2017"

Stjepanović i Silađi stigli u Banja Luku

D. Vejo

Plivačka ekspedicija Srbije koju predvode jedni od najboljih plivača u Evropi Velimir Stjepanović i Čaba Silađi, sinoć je stigla u Banja Luku, a već danas krenula sa pripremama za predstojeće plivačko takmičenje pod nazivom "Banja Luka open 2017".

Navedeni turnir, biće odlična prilika da reprezentativci Srbije tempiraju formu za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Budimpešti u julu mjesecu tekuće godine.

Međunarodni plivački miting "Banja Luka open 2017", nalazi se na kalendaru Evropske i Svjetske plivačke federacije i jedan je od najkvalitetnijih plivačkih mitinga u regionu, na kojem plivači mogu da isplivaju norme za Svjetsko prvenstvo.

Ovaj plivački miting, okupiće preko 400 takmičara iz razlićitih dijelova svijeta, a održaće se 27. i 28. maja na Gradskom olimpijskom bazenu.

Čast Bosne i Hercegovine braniće Mihajlo Čeprkalo i Nejla Karić koji su ostvarili zapažene rezultate na minulom Balkanskom prvenstvu u Sofiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi