Stjepanović: Osjećam se super

Srbijanski plivač za SportSport.ba

Stjepanović: Osjećam se super

D. Vejo

Učesnik olimpijskih igara, osvajač mnogih zlatnih odličja te velika plivačka nada Srbije Velimir Stjepanović našao se na spisku srbijanske plivačke ekspedicije koja je doputovala danas u Banja Luku na "Susret reprezentacija 2017".

Stjepanović važi za prvog favorita turnira, a plivat će u disciplinama slobodni stil i delfin. O gradu na Vrbasu kako kaže ima samo pozitivne utiske, te je spreman da odgovori na izazove koje dvodnevni turnir u Banjaluci donosi.

"Osjećam se super, organizacija takmičenja je dosta dobra. Spreman sam da dam svoj maksimum. Dolazio sam u Banja Luku do sada nekoliko puta i uvijek sam bio lijepo ugošćen", ističe za SportSport.ba srbijanski plivač, Velimir Stjepanović.

Banja Luka će nakon Sarajeva, poslati još jednom lijepu sportsku sliku ali i priču u svijet.

Takmičenje se također održava i sutra od 10 do 14 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije