Stonoteniska reprezentacija BiH nije otputovala u Irsku

Zakasnili sa procedurom za dobijanje viza

Stonoteniska reprezentacija BiH nije otputovala u Irsku

S. Mlaćo

Da je sport u našoj zemlji na veoma niskim granama manje više poznato je svima.

Ipak, kada pomislimo da smo bar na kratko pobjegli od "dječijih bolesti", vrlo brzo slijedi povratak u svakodnevnicu.

Name, zvuči nevjerovatno da  stonoteniska reprezentacija BiH nije učestvovala u doigravanju kvalifikacija za ulazak u evropsku A diviziju u Irskoj.

Razlog neodlaska je taj što je naš Savez zakasnio sa procedurom za dobijanje viza, tačnije u našem savezu navodno nisu na vrijeme pokrenuli potrebnu proceduru.

Pored Irske, na takmičenju su učestovale još i selekcije Škotske, te Norveške, te je sigurno da bi naša reprezentacija ravnopravno konkurisala u borbi za prvo mjesto.

To se na žalost nije desilo, a da li ćemo zbog toga ispaštati žestokim kaznama Evropske stonoteniske federacije ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi