Strašan nokaut: Perry poslao Ellenbergera u zemlju snova

UFC Fight Night 108

Strašan nokaut: Perry poslao Ellenbergera u zemlju snova

Teme:

Mike Perry upisao je sjajan nokaut nad Jakeom Ellenbergerom na sinoć održanom UFC Fight Night 108 eventu u Nashvilleu.

25-godišnji Amerikanac je svog rivala poslao u zemlju snova udarcem laktom u glavu.

Bila je ovo 10. pobjeda za Perryja u profesionalnoj karijeri, u kojoj je zabilježio samo jedan poraz.

"Vježbao sam taj lijevi kroše sa svojim trenerom boksa, namještao sam i taj desni lakat jer sam znao da će me htjeti udariti desnim overhandom. Ali pitam vas, kome želite da sljedećem uništim život?", rekao je Perry.

U glavnoj borbi večeri Cub Swanson je jednoglasnom sudijskom odlukom savladao Artema Lobova. Al Iaquinta je nokautirao Dijega Sancheza u prvoj rundi, dok je Ovince Saint Preux submissionom u drugoj rundi savladao Marcosa Rogeria de Limu. 

John Dodson bio je bolji od Eddieja Winelanda (jednoglasna sudijska odluka), a pobjedu je zabilježio i Stevie Ray u okršaju sa Joe Lauzonom (većinska sudijska odluka). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi