Sudije su sigurne, ali samo dok ne poludi predsjednik kluba

Ni odbojkaške sudije nisu zaštićene

Sudije su sigurne, ali samo dok ne poludi predsjednik kluba

Sudije su u svijetu sporta najčešće mete napada sportista, trenera i navijača. Ipak, ovoga puta niko od pomenutih nije atakovao na sudiju, bio je to predsjednik kluba!

Vjerovatno vam se oduvijek činilo da su odbojkaške sudije najmanje na udaru nezadovoljnih igrača ili navijača. Ali predstavu o svemu tome promijeniti će vam video koji stiže iz Rumunije, i to sa utakmice ženskih odbojkaških ekipa.

Naime tokom petog seta između Unika i Satu Marea predsjednik Unika Vasile Oatu počeo da drma stolicu sudiji Adrianu Pascanu! Arbitar je morao da siđe na parket, a potom isključio nervoznog funkcionera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije