Sutra svi na doček: Stižu naši zlatni momci

Oni su heroji nacije

Sutra svi na doček: Stižu naši zlatni momci

Naši reprezentativci u sjedećoj odbojci još jednom su pokazali svoj kvalitet, snagu i volju te su slavili protiv velikog rivala, reprezentacije Irana u finalu Paraolimpijskih igara.

Dvije titule prvaka svijeta, šest titula prvaka Evrope te do jučer, jedno najsjanije odličje sa Olimpijade samo su djelić nevjerovatnog uspjeha naših reprezentativaca u sjedećoj odbojci. O drugim i trećim mjestima nećemo govoriti. Oni se njima jednostavno ne zadovoljavaju, a to su jučer i pokazali. Iran je vodio nakon prvog seta, a oni su onda zaigrali kao nikada do tad te su velikog rivala, onako iz ponosa i inata ostavili bez najsjanijeg odličja.

 

Zlatni momci sutra u 15:45 stižu u naš glavni grad, na sarajevski aerodrom. Dočekivali smo ih i ranije, ali pokažimo ovaj put koliko nam zaista znači njihov trud i znoj. Svi Bosanci i Hercegovci su pozvani.
Dočekajmo naše heroje!

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.