Talentovani bokser jedva ostao živ nakon napada

Imao je veliku sreću

Talentovani bokser jedva ostao živ nakon napada

Talentovani mladi bokser Caoimhin Hynes ima sreće što je ostao živ nakon što je napadut blizu poznate dvorane u glavnom gradu Sjeverne Irske, Belfastu.

Ovaj 20-godišnji bokser je napadnut dok je bio sa svojom djevojkom u ponedjeljak ujutru te je zadobio teške povrede u predjelo glave.

Odmah je prevezen u bolnicu te je podvrgnut operativnom zahvatu nakon čega se njegovo stanje stabiliziralo. 

Ovaj bokser važi za jednog od talentovanijih u srednjoj kategoriji, a nedavno je osvojio prestižni turnir Montana Belts u Parizu. Član bokserskog kluba Holy Trinity bi se trebao boriti naredne godine na Igrama Komonvelta, koje bi se trebale održati u Australiji. 

Njegov trener Mickey Hawkins posjetio ga je u bolnici te je novinarima rekao da je sreća pa je Hynes ostao živ nakon napada.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi