Taylor se vratio u Miami
Jason Taylor iz ranijih dana u Miamiu

NFL prijelazni rok

Taylor se vratio u Miami

Rukovodstvo Miami Dolphinsa objavilo je da su uspjeli isposlovati povratak igračke legende Jasona Taylora iz Washington Redskinsa.

Jason Taylor se vraća u Miami Dolphinse nakon samo jedne sezone provedene u Redskinsima. Ugovor je potpisao na jednu godinu vrijedan 1,5 miliona dolara. Taylor je u Miamiu proveo punih jedanaest sezona, da bi prošle sezone bio tradeovan u Washington, ali se zbog povrede nije uspio ustaliti u momčadi Redskinsa.

Čak šest puta je nastupio na Pro Bowl meču, a 2006. godine dobio je nagradu za defanzivnog igrača godine. Taylor se odrekao ugovora vrijednog 8,6 miliona dolara kako bi se vratio kući i vrijeme provodio u društvu supruge i troje dijece.

Povratkom Taylora sigurno će biti najsretniji QB Chad Pannington, njegov najbolji prijatelj koji će vjerovatno imati više motiva za igru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.