Thorpe izašao iz bolnice

Sa lijevom rukome je sve u redu

Thorpe izašao iz bolnice

Nekada velika plivačka zvijezda, Australac Ian Thorpe napustio je bolnicu u Sydneyju gdje je liječio infekciju problematičnog i operisanog lijevog ramena.

Thorpe je završio u bolnici početkom mjeseca zbog teške infekcije operisanog ramena. Govorilo se čak da bi mogao ostati i bez lijeve ruke. Prije toga je Thorpe također završio u rehabilitacijskoj klinici u Sydneyju nakon što ga je policija pronašla kako potpuno dezorijentiran pokušava provaliti u vozilo. Njegov je agent objasnio da je Thorpe uzimao antidepresive i još neke lijekove kojima je ublažavao bol u ramenu.

" Čini se da je infekcija izliječena. Uvijek postoji mogućnost povratka iste, ali optimistični smo da neće" izjavio je James Erskine, glasnogovornik Iana Thorpea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.