Tragedija: NFL igrač s porodicom izgorio u požaru

Velika tragedija u SAD-u

Tragedija: NFL igrač s porodicom izgorio u požaru

M. Šljivak

Nekadašnji NFL igrač Quentin Moses izgubio je jučer život u požaru.

Kuću u kojoj je živio nekadašnji član Miami Dolphinsa u nedjelju ujutro je zahvatio požar. Iako je reakcija vatrogasaca bila veoma brza, Mosesu nije bilo pomoći. U bolnicu je doveden bez svijesti, gdje je potom i preminuo.

Pored 33-godišnjeg Mosesa u požaru su stradale njegova supruga Andria Godard (31), te njegova desetogodišnja kćerka Jasmine.

Policija vjeruje da je požar nastao oko šest sati ujutro dok je porodica još spavala, a nažalost vatra se brzo proširila i nije im bilo spasa.

Moses je odigrao četiri sezone u NFL-u. Stigao je u ligu 2007. godine kao pik prve runde Oakland Raidersa, ali je kompletnu karijeru odradio u Miami Doplhinsima.

Nakon završetka karijere radio je kao pomoćni trener na univerzitetu Reinhardt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi