Tuzlak nagrađen Pan ljetovanjem

Nagradna igra

Tuzlak nagrađen Pan ljetovanjem

Sponzorski tekst

Među kodovima koji su pristigli protekle sedmice u sklopu velike SMS nagradne igre „Dočekaj ljeto uz Pan“, izvučen je četvrti dobitnik ljetovanja  za dvije osobe, Kenan iz Tuzle! 

Ostale su još tri sedmične nagrade, tj. tri sedmodnevna putovanja na more za dvije osobe koja mogu biti upravo vaša. Sve što trebate učiniti je poslati kod sa unutrašnje strane čepa Pan piva na broj 091 210 114. 

A možete osvojiti i dnevne nagrade, svaki dan Pan frižider pun piva, 5 peškira za plažu i 5 paketa Pan piva, ali i glavnu nagradu Golf 7, čiji će sretni vlasnik biti izvučen na kraju nagradne igre koja traje do 15. juna. 

Posjetite Pan BiH facebook stranicu  https://www.facebook.com/PanBiH?fref=ts&ref=br_tf  i pratite objave dobitnika.

Dočekajte ljeto uz Pan!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti