U Banovićima 3. kolo Prve lige FBiH u boksu

U Banovićima 3. kolo Prve lige FBiH u boksu

A. Beganović
Teme:

Nakon odgađanja 3. kola Prve lige FBiH u boksu,zbog vanredne situacije u BiH,odlučeno je da pomenuto kolo bude odboksano danas u Banovićima, a tehnički organizator je KBS Banovići.

Kako nam je najavljeno iz BSFBiH na ovom kolu očekuje se preko 100 takmičara iz 24 kluba sa prostora FBiH,te očekuje se da ovo kolo bude najmasovnije sto se tiče prijavljenih boksera.

Bitno je naglasiti da da je ovo najmasovnije takmičenje u boksu u historiji BiH i sigurno je da će ova liga 

ostaviti dubok trag u BH boksu,a slobodno možemo reći i to da je ova liga obilježije stvaranja nove bolje historije boksa na prostoru BiH na čelu s rukovodstvom BSFBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.