U diretknom TV prenosu: 'Uneredila' se u oktagonu
Foto: Screenshot

Neprijatna nezgoda Justine Kish

U diretknom TV prenosu: 'Uneredila' se u oktagonu

Teme:

UFC borkinja Justine Kish je doživjela zaista nezgodnu situaciju tokom borbe protiv Felice Herring. Kish je sudijskom odlukom izgubila borbu, ali ono što je svima zapalo za oko jeste da se ona "uneredila" u oktagonu.

Naime, Kish i Herrig su bile u žestokom obračunu, a u jednom momentu Herrig je došla do dovoljno dobre pozicije kako bi pokušala "davljenjem" okončati borbu. Ipak, Kish je se uspjela osloboditi, ali ne bez posljedica. 

Naime, na osnovu tragova koje je ona ostavila u oktagonu moglo se zaključiti da se Justine Kish "uneredila" dok se pokušavala osloboditi zahvata Felice Herrig.

Justine se, međutim, nije postidjela, nego se nakon borbe na sjajan način oglasila na Twitteru.

"Ja sam ratnica, i nikada neću odustati. S**nja se dešavaju haha, uskoro se vraćam", poručila je Justine Kish.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi