U novembru izlazi druga knjiga Ronniea O'Sullivana

Spisateljski dar snooker legende

U novembru izlazi druga knjiga Ronniea O'Sullivana

Najveća legenda svjetskog snookera, ili ako se već taj epitet ne podudara s brojem osvojenih titula, onda barem najtalentovaniji i najmarkantniji igrač snookera ikadqa, Ronnie O'Sulliven 16. novembra objavit će svoju drugu vlastitu knjigu, nakon nekoliko autobiografija koje su o njemu pisali drugi.    

Knjiga se zove Dvostruki poljubac, "Double Kiss" i svojevrsni je nastavak knjige "Framed"

U njoj je glavni junak Frenkie, mladić s mnogo problema na leđima, Njegova majka nestala kada je on imao 16, otac mu je u zatvoru zbog oružane pljačke i na sve to duguje novac za svoj Soho snooker klub i to renomiranom londonskom gangsteru. 

Ne preostaje mu ništa drugo no uplesti se u svijet nemilosrdnih mafijaša, gangstera i ubica, svijet koji je cijeli život pokušavao izbjeći.

Nakon dogodovština u prvom dijelu, slijedi brz i uzbudljiv nastavak u vidu "Double Kissa". 

Ukoliko Ronnie posjeduje barem upola talenta za spisateljstvo, ne treba sumnjati da će knjiga naići na prvorazrednu blagonaklonost čitalačke publike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi