U subotu turnir  "Bugojno Cup 2017"

Osigurane nagrade za najbolje

U subotu turnir "Bugojno Cup 2017"

S. Mlaćo

Taekwondo klub Bugojno u subotu 28.01.2017. godine organizuje prijateljski taekwondo turnir "Bugojno Cup 2017", koji je iz klupskog prerastao u međuklupski turnir na kojem je prošle godine učešće uzelo pet klubova iz Bosne i Hercegovine.

Takmičenje se održava u sportskoj sali Osnovne škole "Bristovi" Bugojno na jednom tatami borilištu. Vaganje je predviđeno istog dana od 8.00 do 9.00 sati, a početak turnira u 9.30 sati, nakon sastanka trenera i sudija. Organizator Taekwondo klub Bugojno je za prva tri mjesta osigurao medalje i diplome, kao i taekwondo dobok (kimono) za najboljeg takmičara turnira od strane sponzora sportske opreme BRAVEMAN. Prijave na turnir mogu se izvršiti  putem linka: www.tkdstart.com/bugojno-cup-2017/

Kotizacija iznosi 20 KM, a prilikom vaganja potrebno je priložiti iskaznicu izdanu od strane kluba koji predstavlja sa navedenim tačnim datumom rođenja, istakli su iz Taekwondo kluba Bugojno. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi