U Živinicama 10. kolo Prve lige FBiH u boksu

U Živinicama 10. kolo Prve lige FBiH u boksu

O. Lekić
Teme:

U Banovićima je održano 9. kolo Prve lige FBiH u boksu na kojem je učestvovalo 12 klubova sa prostora Federacije BiH. 

Posljednje, deseto, kolo će se održati u Živinicama 7. decembra na kojem će biti dodijeljene nagrade za najuspješnije boksere kao i klubove koji su se takmičili u ovogodišnjoj ligi koja se uprkos finansijskog krizi uspjela održati.

„Zahvaljujući Federalnom ministarstvu kulture i sporta te BH telecomu uspjevamo održati u životu boks u BiH. Predsjedništvo, a posebno se ističu predsjednik Zaim Numanović i podpredsjednik Ramiz 

Aljić se najviše zalažu za uspostavu uspješne boks scene u BiH, te pored brojnih opstukcija liga 

se nastavlja i boks u BiH neće pasti na koljena, a liga je jedino mjesto gdje se mladi bokseri u BiH 

mogu takmičiti i na tome nam zavide i savezi iz okruženja. Deseto kolo bit će održano u Živinicama kao što je i najavljeno, a tehnički organizator je BK Živinice", istakli su iz Bokserskog saveza FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.