U Zmajevom gnijezdu večeras ispratite polufinale

Ponosni sponzor UEFA EURO 2016™ Pan vas poziva

U Zmajevom gnijezdu večeras ispratite polufinale

M. Skaka

Pan pivo, ponosni sponzor UEFA EURO 2016™, poziva sve strastvene ljubitelje fudbala da i večeras uživaju u dobroj atmosferi uz Pan pivo na provjerenoj lokaciji, u Zmajevom gnijezdu, i bodre svog favorita u predposljednjem meču spektakularnog prvenstva. 

U polufinalnom susretu, s početkom u 21 sat, u Marseju snage će odmjeriti Njemačka i Francuska, a u Zmajevom gnijezdu okupljanje počet će ranije. U najvećoj navijačkoj zoni na otvorenom u Sarajevu, sa 500 sjedećih mjesta, i uz Led ekran veličine 24 m2, gledajući meč posjetitelji mogu uživati u okusu vrhunskog Pan piva.  

Dobra zabava u Zmajevom gnijezdu planirana je i 10. jula, na završnici UEFA EURO 2016™. 

Svi su dobrodošli da uživaju u fudbalskoj groznici uz Pan, a kako to zaista izgleda na licu mjesta, pogledajte na slijedećem linku:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi