Ubio se bivši igrač San Diego Chargersa

Drugi u 18 mjeseci

Ubio se bivši igrač San Diego Chargersa

Nažalost u posljednje vrijeme igrači NFL-a često pronalaze svoje mjesto u crnoj hronici. Ne tako davno Aaron Hernandez uhapšen je zbog istrage o ubistvu, a sada je stigla vijest kako je bivši igrač San Diego Chargersa Paul Oliver izvršio samoubistvo u svojoj kući.

Paul Oliver je igrao na Univerzitetu Georgia, na draftu se pojavio 2007.godine. Bio je član San Diega od 2007. do 2011. godine, kada je njegova karijera završila nakon što su ga Chargersi otpustili. Kraće vrijeme igrao je i za New Orleans Saintse.

"Svi smo šokirani. Nedavno smo razgovarali i nisam primjetio ništa neobično," rekao je njegov bivši suigrač Quentin Jammer.

Paul Oliver je drugi igrač Chargersa koji je u posljednjih 18 mjeseci izvršio samoubistvo. U maju prošle godine ubio se Junior Seau.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.