Udario mu djevojku po zadnjici i napravio potpuni haos

Pred meč u Los Angelesu

Udario mu djevojku po zadnjici i napravio potpuni haos

M. Šljivak

Sugar Shane Mosley vratiće se u subotu u ring nakon gotovo dvije godine pauze.

Njegov rival u ringu je Ricardo Mayorga iz Nikaragve, a da se situacija zakuha pred duel u Staples Centru, pobrinuo se Mayorga.

Djevojka Shanea Mosleya, Bella Gonzalez, bila je dio ovog događaja. Iz nepoznatog razloga se sagnula pred press konferenciju, a Mayorga ju je udario po zadnjici.

Mosley je poludio nakon ovog događaja. Uhvatio je protivnika za vrat, a veći sukob je spriječilo osiguranje.

"Ubiću ga. Ne mogu da čekam da ga dohvatim. Nokautiraću ga. Prebiću ga", rekao je bijesni Mosley.

I sama Gonzalez je bijesna zbog ovog...

"Udario me je po zadnjici. Govno je obično. Trebao ga je ubiti kada je to uradio. Prebićeš tog idiota", rekla je Gonzalez Mosleyu.

Bella je potom ponudila 10.000 dolara Mayorgi kako bi ga udarala dok on sjedi skrštenih ruku, a na sve je Nikaragvanac odgovorio.

"Ja ću njoj dati 25.000 dolara da je opet udarim po zadnjici".

Sigurno je da će subotnji meč u Los Angelesu biti mnogo više od same borbe nakon svega što se dogodilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.