UFC borac prolazi još jednu životnu dramu

Pronađen pored mrtvog tijela

UFC borac prolazi još jednu životnu dramu

E. Škorić

Josh Samman, član UFC-ove srednje kategorije, pronađen je danas kraj mrtvog muškog tijela i bez svijesti.

Samman je trenutno u bolnici i u kritičnom je stanju, a niko još ne zna šta se to dogodilo, mada su svi dali podršku ovom 28-godišnjem borcu.

“Prijatelj me jutros nazvao i rekao da je njegov bivši kolega s posla pronađen mrtav u stanu u Južnoj Floridi, dok je Josh Samman pronađen kraj njega u besvjesnom stanju. Rekao je kako je Josh još uvijek u bolnici te da je stanje kritično", objavio je jedan član društvene mreže.

Iza njega je težak život, pošto je 2013. godine ostao bez djevojke koja je poginula u saobraćajnoj nesreći, a upravo se on dopisivao SMS-ovima s djevojkom kada je stradala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti