UFC Fight Night: Johnson nokautirao Poiriera

Nije mu trebalo puno vremena

UFC Fight Night: Johnson nokautirao Poiriera

Teme:

UFC Fight Night 94 donio je dosta uzbuđenja, barem kada je u pitanju main card.

U glavnoj borbi večeri gledali smo okršaj Dustina Poiriera i Michaela Johnsona, a pobjedu je na kraju odnio 'The Menace'.

Johnson je slavio sjajnim nokautom u prvoj rundi, te je tako prekinuo niz od dva poraza. Sa druge strane, Poirier je upisao prvi poraz nakon četiri vezana trijumfa.

Sunaslovna borba donijela je sličan scenario. Derek Brunson je nakon nepuna dva minuta tehničkim nokautom savladao Uriah Halla. Bila je to peta uzastopna pobjeda 32-godišnjeg Amerikanca, dok je Hall zabilježio treći neuspjeh u posljednjih pet mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi