UFC: Najbrži nokaut u muha kategoriji ikada
Foto: Screenshot

Ortiz nokautirao Sandovala

UFC: Najbrži nokaut u muha kategoriji ikada

Teme:

Dustin Ortiz i Hector Sandoval su večeras odmjerili snage u muha kategoriji na UFC Fight Nightu 114 u Mexico Cityju.

Očekivao se odličan okršaj ova dva borca, ali borba je na kraju trajala puno kraće nego što je iko mogao predvidjeti. Naime, Dustin Ortiz je za samo 14 sekundi uspio nokautirati Hectora Sandovala, a njegov podvig je još veći znamo li da su nokauti u "lakim" kategorijama poput muha kategorije puno rjeđi nego u onim težim.

Par sekundi nakon što je sudija označio početak borbe Sandoval je krenuo u napad i s nekoliko udaraca pokušao iznenaditi Ortiza, međutim, Ortiz odlično izbjegava njegove udarce, a zatim ga prvo zaustavlja udarcem lijevo rukom, da bi ga desnom poslao na pod. Ortiz potom "završava posao" i postaje vlasnik najbržeg nokauta u historiji UFC-ove muha kategorije.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti