Ulična tuča UFC boraca

Sukob Nurmagomedova i Diaza izvan ringa

Ulična tuča UFC boraca

S. Bošković
Teme:

Khabib Nurmagomedov i Nateo Diaz su odavno najavljivali UFC meč, no on trenutačno ne može biti održan. Ipak to nije spriječilo ovu dvojicu boraca da se sukobe izvan oktagona.

Naime, Khabib je povrijeđen te se još uvijek oporavlja od operacije koljena, dok je Diaz pod suspenzijom zbog korištenja marihuane. 

Kako prenose američki mediji, ovu dvojicu povrede i suspenzije nisu uspjele zaustaviti da se sukobe pošto su proteklog vikenda su snage odmjerili na jednom WSOF eventu u Las Vegasu.

Već duže vrijeme, ova dvojica sjajnih boraca, provociraju jedan drugog preko Twittera, a kap koja je prelila čašu bilo je bacanja flaše iznervinarog Nate Diaza na Khabiba. Nakon toga je nastala opča tučnjava koja je dovela do intrevencije policije koja je morala spriječiti još veće nerede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.