Uništio Klička pa zaplakao i zapjevao

Tyson Fury novi prvak u teškoj kategoriji

Uništio Klička pa zaplakao i zapjevao

E. Čaušević

Britanski bokser Tyson Fury večeras je postao novi prvak u teškoj kategoriji nakon što je jednoglasnom odlukom sudija savladao Vladimira Klička.

Fury je postao šampio po IBF, WBO, IBO i WBA verzijama, a nakon meča nije mogao zadržati svoje suze. On se zahvalio svom timu na velikoj podršci koju je imao tokom cijelih priprema i svojoj porodici koja je uvijek bila tu.

"Hvala Bogu što mi je omogućio ovo, hvala mom timu koji je bio uz mene i mojoj ženi koji volim najviše. Šest mjeseci sam se pripremao i dao sam cijelog sebe u ovo i isplatilo mi se. Ne mogu da vjerujem da sam prvak", rekao je u suzama Fury.

Da bi šou bio veći Fury je ispunio svoje obećanje da će zapjevati ako pobijedi Klička. On je to uradio večeras na oduševljenje prisutnih u dvorani, a pjesmu je posvetio svojoj ženi. Fury je pokazao da osim boksa ima talenta i za pjevanje.


Tyson Fury Interview after beat Vladimir... by HDFootball20157
TYSON FURY SINGS LIVE IN THE RING! _ KLITSCHKO... by shirtfly

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.