Unuk Boba Marleyja će igrati u NFL-u
Foto: Screenshot

Nico Marley potpisao za Washington Redskinse

Unuk Boba Marleyja će igrati u NFL-u

Linebacker Nico Marley će u narednoj sezoni NFL lige nastupati u dresu Washington Redskinsa nakon što je impresionirao igrama na Univerzitetu Tulane u New Orleansu.

Malo je poznato da je dosadašnji igrač Tulane Green Wavesa Nico Marley, unuk legendarnog Reggae pjevača Boba Marleyja, a on će se sada okušati u najjačoj ligi američkog nogometa NFL-u.

Nico je izrazio svoje oduševljenje potpisom za Redskinse na svom Instagram profilu.

Marley je visok samo 176 cm što je izuzetno malo za ovu poziciju, ali je ipak uspio oduševiti skaute Redskinsa dok je boravio na probama u kampu ove ekipe.

22-godišnji Nico je ljubav prema američkom nogometu naslijedio od svog oca Rohana, sjajnog koledž igrača Univerziteta Miami.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi