Uplate na račun putem Kliker bona

Novo za igrače Premier kladionice

Uplate na račun putem Kliker bona

Sponzorski tekst

Svi igrači Premier kladionice, kao i oni koji će to tek postati, od sada na svoje račune za internet klađenje mogu izvršiti uplatu na još brži i jednostavniji način - pomoću KLIKER bona.

KLIKER bon možete kupiti na više od 3700 prodajnih mjesta diljem BiH, poput Mercatora, Energopetrola, Hifa Petrola, Namexa, Konzuma, iNovina, itd. Precizan popis svih prodajnih mjesta u BiH po gradovima možete pogledati na sljedećem linku: https://pomoc.premier-kladionica.com/kladenje-na-daljinu/uplata-novca-na-on-line-racun/kliker-popis-uplatnih-mjesta.html

Sam proces nadopune Premier računa pomoću KLIKER bona vrlo je brz, lagan i jednostavan. Nakon kupovine KLIKER bona sve što je potrebno je posjetiti internet stranicu Premier kladionice (www.premier-kladionica.com) ili Android mobilnu aplikaciju (mobile.premier-kladionica.com), prijaviti se na svoj račun za klađenje, odabrati UPLATA, zatim od ponuđenih opcija odabrati KLIKER, upisati kod s KLIKER bona te pričekati provjeru koda i na kraju potvrditi uplatu.

Za samo par trenutaka račun za internet klađenje u Premier kladionici je nadopunjen za iznos kupljenog KLIKER bona te možete krenuti sa sastavljanjem dobitne kombinacije.

A ako još nemate račun za internet klađenje u Premier kladionici, možete se učlaniti u jednoj od 650 poslovnica, putem internetske stranice www.premier-kladionica.com ili putem Android mobilne aplikacije koju možete preuzeti s linka mobile.premier-kladionica.com

Kladimo se da smo najbolji ! 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi