Usain Bolt: Ovo nije način na koji sam želio završiti
Foto: EPA

Sjajni sprinter nakon povrede u zadnjoj utrci karijere

Usain Bolt: Ovo nije način na koji sam želio završiti

Sinoć je okončana još jedna velika sportska karijera. Vjerovatno najbolji sprinter svih vremena i najbrži čovjek na svijetu, Usain Bolt, se oprostio od voljene tartan staze.

Njegova atletska karijera okončana je, nažalost, povredom. Bolt je trčao zadnju dionicu u muškoj štafeti 4x100 metara na Svjetskom prvenstvu u Londonu, ali je pretrpio povredu, pa nije bio u mogućnosti završiti utrku. Velika Britanija je došla do zlatne medalje, a sjajni Jamajčanin se nakon utrke oglasio na svom Snapchatu.

Kako prenosi NBCSports, Bolt je na Snapchatu poručio da nije želio ovako završiti svoju karijeru, te da mu je žao što nije imao priliku da se oprosti od publike na stadionu u Londonu.

"Ovo nije način na koji sam želio završiti prvenstvo...Ostavio sam sve što sam imao na stazi. Dao sam sve od sebe, kao i uvijek", rekao je Bolt, pa dodao:

"Žao mi je što nisam bio u mogućnosti pozdraviti se, ali sutra ću biti na stadionu. Doći ću da se pozdravim."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi